FREELIFER

LIDT OM OS

Vi er Annemette Kruse og Kim Gieseler og har skabt Freelifer, hvor vi sammen har mulighed for at tage ud til nye horisonter. Vi er begge 50 år, og de sidste knap 7 år har vi levet og rejst rundt i Marokko og Europa i vores autocamper med besøg i Danmark med mellemrum.

Vi har sammenlagt kørt og levet i Marokko i omkring 2 år over de sidste fem-seks år. Landet og lokalbefolkningen har taget os med storm. Vi er blevet så fascineret af dets skønhed og venlighed overfor fremmede, at vi gerne vil dele og vise dette til andre.

Der findes mange skønne oplevelser rundt omkring i verden, som vi er vilde med at dele sammen med andre. Derfor har vi det sidste stykke tid valgt at skræddersy planlægning, booking og oplevelser til destinationer vi synes er spændende og smukke at opleve i fællesskab.

Hele vores liv har vi søgt oplevelser, hvilket har resulteret i, at vi har rejst og levet mange spændende steder rundt om i verden.

Det er vi glade for at dele med andre, der elsker at rejse.

Annemette har en MBA uddannelse fra USA, hvor hun har boet i knap et årti. Hun har planlagt flere personlige rejseophold gennem mange år til både Europa, Sydamerika og Nordamerika. Hun freelancer nu som tekstforfatter og oversætter.

Kim er uddannet bibliotekar og har arrangeret mere end 25 rejser til blandt andet Europa, Filippinerne og Nepal for efterskoleelever og har været turleder i Grønland i lange perioder. Han arbejder nu i perioder som turleder for danske rejsebureauer.

Vi er begge opvokset i Nordjylland og nyder de mange oplevelser man kan få i verden, hvad end vi er i Danmark eller rejser rundt i vores autocamper. Vi har altid været utroligt glade for at skabe unikke oplevelser for andre, hvor der skabes en god stemning og glæde over at være afsted sammen.

FØLG MED I HVAD VI LAVER OG HVOR I VERDEN VI ER LIGE NU
KLIK BLOT PÅ FACEBOOK ELLER INSTAGRAM NEDENFOR OG FIND UD AF MERE

error: