FREELIFER

TURLEDERE

Her finder du en kort præsentation af vores skønne Freelifer turledere, som du vil komme til at kende godt på din camper rejse.
Kim og jeg (Annemette) planlægger alt på vores ture, og booker også det hele ned til mindste detalje, det skal vores turledere, og I, ikke tænke på.
Freelifer turledere er vores gode rejse-venner og dejlige mennesker, der har stor erfaring med at køre i det land du er på vej til.
Vi er sammen om eventyr i vores Freelifer familie.

FREELIFER TURLEDERE Käte og Peter Quist

Vi bor, når vi er hjemme, i Saksild Strand lidt syd for Århus. Vi er 64 og 65 gamle og har en fortid i regnskab og entreprenørbranchen. Vi har arbejdet lidt rundt i verden, inden vi for 3 år siden sagde vores job op.

Samtidig skiftede vi, efter 30 år, campingvognen ud med en autocamper for 2½ år siden. Det er blevet til rejser til Nordkap, Frankrig, Spanien, Portugal samt Marokko.

Vi har rejst meget i Marokko også, hvor vi har kørt land og rige rundt. Det var næsten som et gensyn med Mellemøsten (vi har boet i Beirut i nogle år). Marokko er et utroligt land, som i “tusind og en nats eventyr”, synes vi. Bjerge, ørken, åbne vidder, byer, anderledes kultur, det er et fantastisk mix. Vi kørte som turledere i foråret 2024 og det var fantastisk. Som turledere glæder vi os til at vise dette dejlige og spændende land frem.

FREELIFER TURLEDERE SIMON OG KARIN SIMONSEN

Hej, vi hedder Karin og Simon. Vi er 69 og 71 år og bor på en gård syd for Randers.

Vi har prøvet lidt forskelligt i vores arbejdsliv men gik på efterløn fra job indenfor turistbranchen efter at have boet i Frankrig gennem 17 år. Vi har camperet siden vi var helt unge (telt, camp-let og campingvogn), men i 2019 skiftede vi til camper og det har vi absolut ikke fortrudt

Vi har rejst meget, mest i Europa. Men har været i Marokko i februar 2024 – og sikken en rejse! Dejlig tur med kolossalt mange nye indtryk, høje bjerge, dybe kløfter, ørken og skønne byer, så flot og imponerende med flinkeste befolkning, alt oplevet sammen med skønneste Freelifer rejsefæller.

Vi glæder os meget til at rejse sammen med nye eventyrere!

FREELIFER TURLEDERE KARIN OG ANDERS POULSEN

Vi kommer fra Præstø. Karin er 57 år, sygeplejerske, og Anders er 69 år, pensioneret landmand. Vi har kørt autocamper i 16 år og været rundt i det meste af Europa og også Marokko.

Vi var første gang i Marokko i 2019 , nysgerrige efter at opleve dette spændende og anderledes land, men også nervøse for, hvad der mødte os. Det viste sig at være en fantastisk opIevelse. I februar, 2023, var vi igen i Marokko, denne gang med Freelifer, Annemette og Kim, på en super veltilrettelagt, oplevelsesrig og inspirerende rundrejse.

Vi synes Marokko har så meget at byde på med en smuk og meget varieret natur, samt venlige og hjælpsomme marokkanere. I en autocamper har man de bedste muligheder for at se og opleve dette smukke land og vi synes mange flere bør have den oplevelse. Det er vi glade for, at vi kan være med til at vise dette land frem som Freelifer turledere.

FREELIFER TURLEDERE ANNEMETTE OG KIM

Vi glæder os til at opleve mere af verdenen sammen med glade autocampister. Vi synes som vores andre turledere, at det er en fantastisk måde at se mange spændende steder, som mange ikke nødvendigvis kommer forbi så nemt. Vi er heldige med, at vores hjem på hjul kan tage os med ud til nye horisonter sammen. Sikke nogle eventyr vi kan få sammen!

Har du lyst til at kontakte os med hensyn til at blive turleder på en af vores autocamper rejser,
så er du meget velkommen til at skrive til os på email på info@freelifer.dk.

HOLD ØJE MED NYE TING VI FINDER PÅ HERINDE
ELLER FØLG MED LIGE NU PÅ FACEBOOK ELLER INSTAGRAM

error: