Vores venner Peter og Käte har skrevet en lille, skøn beskrivelse med fotos – af deres indtryk fra at være afsted første gang i Marokko som Freelifer Turledere. De var uheldige at have problemer med deres camper to gange, så man kan sige, at de fik HELE oplevelsen med. Plus de uforglemmelige dage, sammen med skønne Freelifer rejsende.

Forfattere og Fotos : Käte og Peter Quist / Freelifer Turledere

Turleder peter og kate collage

Vi er nu tilbage i Spanien igen efter en forrygende rejse rundt i Marokko i 28 dage og små 3.000 kilometer som Freelifer Turledere for første gang.

Det har været alletiders med masser af oplevelser og udfordringer – og super sjovt at agere som turledere for en flok eventyrlystne autocampister i Nordafrika. Vi har været sammen med en rigtig fin gruppe mennesker, som alle var positive, glade og klar på nye eventyr hver eneste dag – og så er det en leg at være turleder. 

Pludselig holdt vi igen ved færgeterminalen og skulle tilbage til Europa. Først ved billetkontoret, så gennem told- og paskontrol, gennem autocamper scanner, narkohund rundt i camperen, og så ned og holde i kø ved færgen. En proces på cirka 3 timer. Utroligt, hvad vi kan finde på for, at få tiden til at gå den sidste dag🫣

Turen med start 20. februar blev undervejs døbt de fire årstider. Vi startede ud i sensommer vejr i det nordlige Marokko, krydsede Høje Atlas ved Ifrane i snestorm og allerede samme dag fik vi længere fremme på ruten skønt forårsvejr med solskin. Det varede ved ned til kanten af Sahara, hvor vi fik lidt sommervejr og prøvede en lille støvstorm. Derefter lidt efterårsvejr igen i bjergene, fordi vi kom lidt op i højderne igen. Over det højeste asfalterede bjergpas i Marokko (2107 meter) til Marrakech. Så slog sommeren igennem på vej op langs kysten med besøg i flere skønne kystbyer.

Det giver simpelthen så meget igen, at se en gruppe, for hinanden ukendte mennesker, smelte sammen og blive en enhed af oplevelser, hjælpsomhed og glæde undervejs.

Tak til jer alle på turen 20. februar 2024. I har givet os mod på mere 🤗 

Sidste år rejste vi selv i Marokko i 3 måneder. Og nu igen i en måned. Vi er blevet bidt af landet, som har så meget anderledes at byde på. Og vi vil gerne dertil igen, lad os se, hvad næste rejse byder på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: